Dec 9, 2011

Rindu berombak-ombak..




Tuhan tolong lembutkan hati dia... Untuk terimaku seadanya....




Assalamualaikum dan salam sejahtera.... alrite siapa boleh teka ayat di atas ni ada kaitan dengan apa?


Betul la tu.. apa yang betul? betul.. betul la yang kau jawab betul tu.. huh.. (@_@)


Mulanya aku pun hairan apasal banyak sangat status yang tulis ayat ni... rupa-rupanya ayat ni lirik lagu tema filem ombak rindu.. ok siapa dah tengok cerita ni? yang pencinta novel mesti dah tengok kot.. aku belum tengok.. tak pernah baca pun novel ombak rindu tu.. 


best ke? dengar cerita 5 hari tayang dah 5 juta lebih?? hmmm..  mungkin satu hari nanti aku akan tengok.. 


ni dia mtv ost ombak rindu.. nyanyian Hafiz dan Adira.. 










ps: aku try gak nak menghayati lirik lagu ni sampai habis.. tapi..





9 komen SUEPERBS...:

SoLy SoLicious said...[Re perbs]

xberkesempatan lg nk nengok..huhu

azam said...[Re perbs]

:) menarik citer dia....banjir dalam panggung

siti kektus said...[Re perbs]

Da tengok. Tapi, tak menangis pon. Lagi seronok baca novel. Hehe

H.J said...[Re perbs]

tak sedap je lagu ni..tak sentimental pom..haha

princess said...[Re perbs]

sue . try lah tgk . best taw . mmg tak rugi . lepas tgk baru lah baca novel . pinjam ke . hehe

Zana said...[Re perbs]

Tapi apee akak ? tak sanggup nak dengar eyh ? meh dengar same2 hehe

Teenager Housemaid said...[Re perbs]

verita die best, tapi saya tak romantik n tak menangis..kekeke..
btw suke quotes dr lirik tu..:)

Ct Aja said...[Re perbs]

nak tengok...tapi tak berkesempatan, last2 wat wayang sndiri kat umah agaknye...hiihih

fiqah said...[Re perbs]

ska lagu neh tp nur kasih lgi best...huhu