Mar 30, 2011

bulat-bulat comel..

macaron..

kuih bulat-bulat ni kuih orang Franch yang punya.. sekali pandang macam menarik je.. warna-warni... nama nya 'macaron'... aku tak la minat sangat dengan kek kek manis ni... nanti makan manis-manis boleh kena kencing sweet tau.. tapi kalau ada aku tak tolak.. hehe

ni semua kawan aku yang kenalkan.. dia ni suka menghasut aku dengan benda-benda bukan-bukan ni tau.. hehe.. oleh sebab dia yang promote dok kata sedap-sedap, aku pun dah terpengaruh dah.. masatu aku dan kawan ku Nadirah pergi KLCC lepas balik kerja semata-mata nak cari benda alah ni..

ok.. akhirnya jumpa... nama kedai 'Harrods'.. tapi benda alah ni agak mahal la... 6 biji RM15 tu.. benda nya kecik je pun.. 

tengok la betapa kecik nya saiz dia..

well, rasa dia boleh la.. sedap la jugak.. bagi aku yang tak berapa pandai nak merasa ni.. tapi dia agak mudah rapuh.. kalau aku wat bisnes macaron ada siapa2 nak beli tak? huhuhu.. so siapa-siapa yang teringin nak rasa boleh la pegi kat Harrods di KLCC.. tapi kalau nak murah lagi beli kat aku.. hehe..

my new boyfren...

kat depan kedai tu ada bear besar hijau... besar nya... macam nak bawak balik je bear tu.. 

packing yang agak simple but nice..


kucing pun gemarkannya... hehe








2 komen SUEPERBS...:

farah ashikin said...[Re perbs]

belanja laa sue

sueperbs said...[Re perbs]

nak ke... sini sini... ak blanje demi kwn2.. heheh