Jan 9, 2012

Yang Masam Manis..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

Ada pepatah kata kalau sayang tinggal-tinggalkan.. ( ada kan pepatah tu?? ).. tu pasal la aku tinggalkan blog ni tak update-update.. hehe ( alasan kukuh.. ).. 

Seperti yang korang tau dan ada yang tak ambil tau pon, aku telh terminat balik nak baca novel.. sebelum ni, aku tak pandang pon novel-novel tu.. entah macam mana boleh minat tu datang balik.. 

Okeyh, novel seterusnyanya yang aku baca ialah novel Sweet Sour ditulis oleh Nasz.. Nama Nasz tu macam familiar je.. Nasz ni adalah seorang blogger.. (ni blog Nasz )... Well, cerita nya boleh tahan.. best jugak.. sampai waktu tidur aku pun terganggu jugak lah baca novel ni.. bayangkan la bila terbangun je, aku cari novel ni dulu.. ayat-ayat dalam novel ni pun senang nak faham.. tak ada lah ayat perumpamaan bunga-bunga melampau... so, overall memang boleh tahan...


Novel Sweet sour


Lepas ni mungkin kena stop dulu baca novel sebab minggu ni ada test PCE.. TEst untuk melayakkan sesorang tu menjadi ejen insurans.. dah lama tak masuk kelas kot.. esok kembali masuk kelas macam zaman student dulu.. harap-harap lulus la test PCE tu...


P/s : TEst PCE tu kena bayar RM80.. kalau tak lulus kena bayar lagi... tak mo tak mo...



11 komen SUEPERBS...:

Teenager Housemaid said...[Re perbs]

suka sgt novel ni..best! :D

NasZ said...[Re perbs]

terkejut saya. nama penulis novel tu sama dgn saya.

From,

Nasz

MOHD NASER.com

Anum said...[Re perbs]

good luck

Norlida Ramli said...[Re perbs]

gudluck utk test! hehe

lieynanilaz said...[Re perbs]

goodluck!!

NasZ said...[Re perbs]

tag awak dalam segmen ieyna afieyza- segmen jom blogwalking.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/01/segmen-ieyza-afieyna-jom-blogwalking-by.html

amny said...[Re perbs]

best ke novel tuu.. rasa nak cuba baca ..ehhe

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Teenager Housemaid kan.. memg best

sue perbs.. said...[Re perbs]

@NasZdlu sy ingt nasz memg pnulis novel ni... hehe..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@lieynanilaz, @Norlida Ramli, @Anum

thanx ek... ^_*

sue perbs.. said...[Re perbs]

@amny bgi sy best.. try la baca.. hehe