Jan 28, 2012

Kenapa tak boleh letak komen?


Assalamualaikum dan salam sejahtera...




Selalu jumpa macam ni.. dah taip komen panjang-panjang tapi bila nak komen tak boleh..

Sebenarnya dah lama perasan benda ni.. bila nak komen tak boleh nak komen sebab kotak Comment as tu tak boleh berfungsi.. tak pasti kenapa.. ke aku je yang tak boleh komen? emm.. tapi kalau komen pop out window tu boleh je aku komen...

ada siapa-siapa tahu sebab nye??



3 komen SUEPERBS...:

Safinah Harun said...[Re perbs]

salam..cbe try sign out balik then sign in smula...

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Safinah Harun emm.. dh try tak boleh jugak la.. camane ek

Safinah Harun said...[Re perbs]

erm...sy pn tak sure..mybe boleh tnya pakar blog mcm emiey sandra ke?