Jan 15, 2012

Encik Mimpi.. Seniman Jalanan..


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Korang tahu tak Encik mimpi? sebenarnya masa aku youtube walking tadi aku terjumpa lagu price tag versi Melayu ni.. 100% guna google translate kot... ahaha.. macam u pun ada ke.. tak caye? dengar ni..







Macam biasa lah, kalau ada benda-benda yang menarik minat, aku mesti nak explore lagi.. so aku tengok lah video-video lain dari Encik Mimpi ni... memandangkan tenet boleh tahan laju..

Ni lagu lelaki seperti aku versi Encik Mimpi yang memang terlebih perasan punya..






Ada lagi lagu perasan.. ni pulak lagu Just the way you are versi Encik Mimpi yang perasan.. haha..





Ohh.. ini pulak lagu Putus di Twitter.. ending lagu cinta muka buku?? haih.. layan je la..






Banyak lagi lagu-lagu dari Encik MImpi ni... Aku pun baru jumpa blog Encik Mimpi ni... tapi Encik Mimpi ni  tak pernah tunjuk muka dalam video-video nya.. misteri jugak en mimpi ni... ENcik Mimpi the mysterious man...






5 komen SUEPERBS...:

Aishah Jahirah said...[Re perbs]

alahai xdpt tgk....tenet slow...

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...[Re perbs]

dah follow sini .
jom try usha Ali di sana . ngeh2

crunchycookies said...[Re perbs]

slm,
haha..klakar giler encik mimpi..best2!! :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...[Re perbs]

yang selalu suke tengok video2 lagu2 nie ayah OE je...
nanti OE recomentkan dekat die... hehe... ^^

aleen aiden said...[Re perbs]

kah3,banyaknya video dia!