Jan 14, 2012

Usha-usha Karnival BUKU.. beli-beli...


Kepada penggemar-penggemar buku.. mungkin ada yang dah tahu... start 7 Januari hari tu ada karnival buku kat KL Sentral.. naik je eskalator ke level 2, korang dah boleh nampak dah lokasi dia..


Book Fair MPH..

Well, aku tahu pun sebab aku memang pergi balik kerja lalu kat KL Sentral.. alang-alang lalu, tak kan tak nak singgah.. ye dak?? hehe.. dah 2 kali aku dok usha book fair tu.. memang banyak buku.. diskaun lagi tu.. kalau boleh nak je beli semua.. tapi tengah tengah-tengah bulan ni kena tahan nafsu la.. gaji tak masuk lagi.. kena bertahan sampai hujung bulan... 

Tapi aku beli jugak buku kat situ... tak apa la kan... bukan selalu.. aku beli 3 buku je setakat ni..  setakat akan datang tak tau la kan.. karnival buku ni sampai 20 Januari.. so, keberangkalian aku beli lagi buku agak tinggi...hehe..  tengok lah macam mana...


3 buku je aku beli..

Semua buku yang aku beli tu diskaun 10%.. kalau buku-buku novel english ada jugak diskaun 25%.. diskaun 70% tu mungkin untuk buku-buku lama.. emm.. nak tau pergi la usha sana.. 

Harap-harap aku baca lah buku-buku ni... jangan tau beli je sekadar buat koleksi.. buku Ramlee Awang Murshid tu di 'rekeman' oleh kawan-kawan blogger.. aku tak pernah baca penulisan Ramlee Awang Murshid ni lagi... ni baru nak baca.. ^_*


p/s: mood membaca kembali...



10 komen SUEPERBS...:

Teenager Housemaid said...[Re perbs]

thanks for sharing this info..
ni yg nak gi kl sentral ni..:D

deardearyhaty.blogspot.com said...[Re perbs]

woaa..cm best jee..na joinn..:)

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Teenager Housemaid no problem... pegi la.. smpai 20 Jan je

sue perbs.. said...[Re perbs]

@deardearyhaty.blogspot.com hehe... sila2..

Siti NuruL Ain said...[Re perbs]

Ramlee Awang Murshid punya buku mmg awesome..try la.. most all of his book best2!

lieynanilaz said...[Re perbs]

eh...7hb tu saya ada dekat kl sentral..mungkin saya tak perasan sebab terburu-buru kejar bas nak ke lcct...rugi2..

EZAD AMIR said...[Re perbs]

Huii..bez nya..dh lme x bli buku..
Btw,

EZAD AMIR said...[Re perbs]

Huii..bez nya..dh lme x bli buku..
Btw,ramlee awang murshid tu mmg bez karya2 beliau..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@EZAD AMIR,@Siti NuruL Ain
bru nak try baca ni.. baca sinopsis yg kat blakang tu pun dh rasa eksaited k baca

sue perbs.. said...[Re perbs]

@lieynanilaz la ye ke.. rugi lah.. hehe.. tkpe2.. len kali mungkin ade