Jan 24, 2012

Cuti tahun baru cina..



Assalamualaikum dan selamat sejahtera... 

Selamat tahun baru cina kepada semua yang menyambut perayaan ni.. eh.. macam lambat je nak wish... (pon boleyh la ).. kebanyakan yang bekerja mesti rasa tak puas cuti kan?.. esok dah kena kerja dah.. hmm... sama lah kite..

Cuti tahun baru ni mesti banyak korang dah plan.. nak pergi melancong la, balik kampung la.. mungkin ada jugak yang kerja... ye lah kan.. kerja masa cuti ni aji dia double.. ye dak??

Cuti kali ni, aku balik rumah mak ayah ... melepas rindu.. hehe.. aku rasa dok umah ni asyik dok melantak je rasa... ye lah.. rindu masakan mak la katakan.. (hehe.. ) kalau timbang berat ni mau naik berapa kilo ni ( tu pasal la aku tak suka timbang berat... hee)

so, hari ni dah balik rumah balik... esok sambung dengan rutin kerja pulak... 

Oh ye... aku baru habis baca novel 5 tahun 5 bulan.. karya Hlovate.. boleh tahan tebal..

5 tahun 5 bulan..


Apa yang 5 tahun 5 bulan? nak tahu? baca la novel ni... hehe... 


p/s: banyak lagi novel nak baca...




9 komen SUEPERBS...:

schaze zainn said...[Re perbs]

best ke cite ni?hihi

p/s: selamat bercuti :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...[Re perbs]

hehe. OE tak beli lagi.
banyak lagi novel yang kena habiskan baca. hehe. ^^

sue perbs.. said...[Re perbs]

@schaze zainn boleh tahan la.. ni pun first time baca buku tulisan Hlovate

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Orkid Edyliyne @ OrkEd hehe.. tkpe2.. baca slow2.. jngn dpaksa paksa..

emy|farid said...[Re perbs]

bgi brapa rate? 1-5? mcm nak baca jugak. hehe

lieynanilaz said...[Re perbs]

gila novel pulak sekarang..kalau dekat boleh buat sistem barter..keh keh.

Aishah Jahirah said...[Re perbs]

lama suda tak baca novel...tebal ke novel ni?

sue perbs.. said...[Re perbs]

@emy|farid 4 kot.. hehe.. sebab novel ni ada bnyk istilah2 sains yg sy tk faham.. overall best la

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Aishah Jahirah yeke.. agak tebal jugak la novel ni