Jan 16, 2011

Horizon Pencinta....

Daily Flavoured Tunes - Horizon Pencinta








tibe2 penyakit review melanda.. ohoho.. lagu kali ni lagu yg agak dah lama jugak lah.. seingat ak lgu ni masa ak sem 2 kira-kira tahun 2009 kot.. lagu nye tak de la best mana tpi ak terjatuh hati dngn lagu ni sebab lgu ni bila dngr ak rasa mcm di awang-awangan... aceceh.. 


mungkin ramai kot tk tau lagu ni sbb lgu ni main kat X-Fresh FM.. skrg pon jrg dah dngr stesyen tu.. even member2 ak pon rmai yg tak prasan kwujudan lagu tu.. ak siap wat message tone lgi.. ada member ckp lagu tu mcm lagu kartun je... haisy... jiwe dia tak sama dngn jiwa ak la.. hehe..


lagu ni mengingatkan ak pada seseorg.. heheh... sape la tu.. hmmm... sungguh la private n confidential... rahsia yg ak saja tau... kalau bgi tau org confirm dh tk jdi rahsia dah.. sampai kan tngh final exam mase tu ak dok dngr lgu ni ulang lagu yg same.. melayan jiwa dan perasaan.. wahaha.. poyo je..


klu tngk pada lirik pon leh faham la kot.. g angkasaraya la buruj laa.. emmm...


------------------------------------------------------------

horizon pencinta

aku berlari ke hujung,
horizon pencinta..dunia..
dan kusaksikan buruj,
membentuk figura rahsia,

dan pabila ku temukan..
bibit bibit cinta di jiwa
dan pabila ku rasainya,
ku akur...ku akur..ku akui!
ku cintai kamu...

aku berlayar sejauh bintang,
di angkasa raya,
terasa diri amat kecilnya,
ku berterbangan,
bagaikan awan awan hitam,
yang 'tah bila kan turun hujannya..

dan pabila kutemukan,
bibit-bibit cinta di jiwa,
dan pabila kurasainya..
ku akur..ku akur..ku akui,
ku cintai kamu.





----------------------------------------------------




dah dngr ke? hihi... *_*

0 komen SUEPERBS...: