Jan 15, 2011

API - Pelita AJL 25

hype... nk review lgu ni lagi.. huhuhu... 











sprti yg korg tau AJL 25 brlnsung 9 Jan aritu.. memg event yg ak tnggu2.. mcm thun lepas ak snggup tk balek hostel wlupun ade kelas pgi... snggup g kelas dri umah.. ape2 je la kan.. emm thun ni pulak ade workshop kat UiTM sbtu n ahad.. nsib bek ahad tu smpai ptg je.. dpt gak tngk live kat tv3.. 


sperti yg korang dh tau, juare lagu thun ni ana rafali yg menang... to be honest memg ak tk bape nk layan lgu die.. dngr gitu2 je la pon klu kat radio tu.. mcm tk caye gak lgu tu leh jdi juare.. ape pon tu dh rezki dia.. ak bukan juri so sape lah ak nk bntah kputusan juri ni..


performance thun ni bnyk gempak2.. bnyk msuk pnjare la, kene tembak la.. well, at least ade jugak idea yg kreatif dtunjuk kan kat situ..  


mcm A.P.I ni menarik jugak performance die.. tpi klu overall, best performance memang layak dpt kat faizal tahir.. gempak punye prformance.. n ak ingt faizal tahir yg juare thun ni... tpi... hmm..


A.P.I wlau tk menang tk pe laa... dh msuk final pon kire hebat laa.. tk expect pon msuk final.. mase semi final ak tngk performance die mcm kureng sket sbb dngr suara noh je nyanyi... ak nk dngr suare Lan la..mcm Noh sorg punye lgu je.. Lan nyanyi bru power.. nsib bek final ni tk mcm semi final.. huhuhu... 


ok lah... itu je kot review utk A.P.I dlm AJL 25... hope Azlan and the typewriter dpt msuk AJL26 pulak... peace semua.. ^_^

0 komen SUEPERBS...: