Feb 19, 2012

Hadapi dengan senyuman... ^_*


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sebelum esok bermula, ni nak update blog kejap.. ye lah.. esok dah kerja balik.. mungkin tak sempat nak jenguk blog ni..

Oh ye.. aku baru habis baca novel Mandatori yang aku beli masa MPH book fair haritu.. aku  rasa dua minggu kot masa yang aku ambil untuk habiskan buku ni... cerita dia best.. cuma, nak curi masa tu payah sikit.. ada je benda lain nak buat.. dan mungkin sebab aku suka baca time sebelum nak tidur.. konfirm-konfirm la aku tidur kalau dah kepala atas bantal.. hohoh

Mandatori.. Ramlee Awang Mursyid..

Cerita ni berkisar pasal dendam... dan macam mana bila orang yang tak bersalah dihukum bersalah kerana dianiaya orang lain.. memang kena baca sampai habis la...

Alrite.. tidur awal... esok nak kerja... nanti tersengguk-sengguk pulak kat tempat kerja tu.. yang masih belajar lagi pun sama jugak ye.. selamat malam...

semoga hari esok lebih baik dari hari ini... hadapi hari-hari anda dengan penuh senyuman...

enjoy lagu ni.. dari encik mimpi..








2 komen SUEPERBS...:

Si BuDaK KaChAk said...[Re perbs]

harini sy hadapi dgn senyuman sbb gmbar tu telah sy updatekn...hehehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

senyum.. ^_*