Oct 8, 2012

Kalau ada kuasa.. Sueperbs Power...


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Pernah tak berangan nak ada kuasa super power? tambah-tambah lagi masa zaman budak-budak dulu .. mudah terpengaruh dengan kartun-kartun dan superhero.. Macam aku dulu kecik-kecik hero paling aku minat Goku Dragon Ball...Sampai tahap aku rasa alangkah bestnya dapat couple dengan Goku.. Walaupun hanya watak kartun, tapi karakter dia pernah membuat kan aku rasa macam " cool nya Goku nih!!"

Abg GOKU ku sayang..


Itu cerita zaman budak-budak dulu.. berbalik pada tajuk entri ni.. kalau aku diberi pilihan untuk memiliki satu kuasa super power, aku nak kuasa "KIA".. Ape tu KIA? KIA singkatan untuk ''Know It All'.. Maksudnya kuasa serba tahu la.. setiap soalan kau mampu jawab dengan betul dan bernas... (dikira kuasa superpower jugak ke ni?hehhe.. belasah aje la..) .. So nama aku akan menjadi "Ms Sueperbs KIA".. Boleh takkk?? layan kan aje la .. sekali sekala berangan apa salah salahnya.. ye dak??

Jom layan lagu Mr KIA dari CN Blue ni.. suka lagu diorang sebab sangat catchy.. umur vokalis dia pun sebaya dengan aku.. So?? hehe.. macam tak de kaitan je kan....





ps: klu korg nk kuasa superpower ape ye?

7 komen SUEPERBS...:

kinara kinatara said...[Re perbs]

follow sini:)

Anum said...[Re perbs]

syoknya

:: Mrs.Eady :: said...[Re perbs]

halimunan!

cik atie said...[Re perbs]

salam sis...

Goku, salah 1 kartun kegemaran zaman bebudak dulu... hehe...

btw sis di tag kat cni http://mutiaralife.blogspot.com/2012/10/impian-mampu-abg-stalker.html

merpati merah jambu said...[Re perbs]

nak power yg boleh baca others' mind. macam edward cullen tu. mesti cool kan? hee

sue perbs.. said...[Re perbs]

@cik atie wsalam.. same la kite..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@merpati merah jambu wah.. bhye ni klu dok kat awk memg tk leh nk smpn rahsia nnti..