Oct 10, 2012

I AM BLOGGER t-shirt for SALE !


Assalamualaikum dan salam sejahtera,



Cerr tengok baju kat atas tu.. cool tak? smart tak? nak tak? hehe.. tapi korang betul ke blogger? kalau betul boleh la beli.. RM 30 untuk lengan pendek dan RM 33 untuk lengan panjang.. harga termasuk harga pos.. tak perlu risau pasal saiz sebab mengikut kata tuan punya blog ni, ada saiz dari XXS sampai XXXXL..

Dan yang menarik nya, korang boleh sulam nama korang kat T-shirt tu free kalau korang buat entri macam ni.. tak kan tak nak kot? kalau nak tahu lebih lanjut, korang boleh klik SINI... Klik kat gambar tu pun boleh..




6 komen SUEPERBS...:

yayahnasake said...[Re perbs]

saya nak !! tapi sayangnya poket tengah kosong. huwaa...

Anum said...[Re perbs]

macam best nie

KY said...[Re perbs]

KY minat lengan panjanglah...

dhinai said...[Re perbs]

malangnya hitam bukan warna kegemaran aku....panas!!

sampaicucuratap said...[Re perbs]

ok done..pm alamat saiz dengan nama utk sulam dekat http://www.facebook.com/sampaicucuratap

cerita best said...[Re perbs]

mcm best je...lawa pun lawa