May 7, 2012

Sunan Musafir Contest Yang Sueperbs...



Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Setelah lebih setahun tubuhkan blog ni, buat pertama kali saya nak buat Contest.. Sunan Musafir Contest.. 

Pesta Buku haritu, saya ada beli satu ekstra buku Sunan Musafir edisi kulit keras beserta tandatangan Tuan Ramlee Awang Mursyid sekali.. Memang niat nak bagi buku tu sebagai hadiah.. Sebab saya tahu tak semua yang berpeluang nak pergi PWTC hari tu kan? ada jugak yang datang-datang tapi buku tu dah habis.. betul tak? Jadi, jom lah join Sunan Musafir Contest ni... 

Senang je nak join Sunan Musafir Contest ni.. Antara syarat-syaratnya
  1. Buat satu entri bertajuk 'Sunan Musafir Contest yang Sueperbs'
  2. Copy dan paste gambar Sunan Musafir Contest tu dalam entri anda
  3. Link kan entri anda tu ke post ni
  4. Dalam entri tu ceritakan la sikit buku Ramlee Awang Mursyid yang paling anda suka, kenapa dan sebab anda nak dan patut dapat buku Sunan Musafir edisi kulit Keras ni.
  5. Tinggalkan link entri di ruang Komen 


- Tak perlu tag kawan
- Digalakkan follow dan like blog ni.  tak ada paksaan
- Tarikh tutup 20 May 2012 
- Hadiah akan di pos ke alamat rumah anda. Pastikan alamat di dalam Malaysia je ye.
- List yang join dengan memenuhi syarat akan diupdate dari masa ke masa
- Mungkin akan ada hadiah saguhati.


Bagi yang tak ada blog, boleh jugak join. Sila jawab yang no 4 tu dengan cara post di Fanpage Sueperbs.Blogspot.com


Pemenang dipilih mengikut jawapan yang sueperbs. heheh


p/s: Harap-harap ada la yang sudi join ye..




Mereka yang sueperbs..
  1. http://nurulskrip.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  2. http://suterasyifa.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  3. http://eerashera.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  4. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  5. http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  6. http://amalinaadibah.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  7. http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  8. http://nazhirahmazlan.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  9. http://marikhimars.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html
  10. http://matapenaalsunan.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html



20 komen SUEPERBS...:

farah hanim said...[Re perbs]

kalau tak bz nnt join
hehe :D
lame tk join contest

Anum said...[Re perbs]

all the best

nuha said...[Re perbs]

join sini..:)

http://nurulskrip.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

gud luck semua..;)

teratak hati said...[Re perbs]

dah join..harap2 menang^^

http://suterasyifa.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

Eera Shera said...[Re perbs]

sy join dgn doa dan harapan hihi

http://eerashera.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

ATIQAH said...[Re perbs]

salam saya join
follower 954th
harap saya memenuhi syarat2

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

happy blogging :)

Ini Mashi said...[Re perbs]

Hi Sue! Mash pun suke RAM... :D

Kancil 8349 said...[Re perbs]

teringin nak ikut contest nie...tapi syarat keempat tu membuatkan Kancil ndak dapat ikut...apapun good luck...

cik marikh said...[Re perbs]

wooooooo~ mentarikk!
1st time mai sini, sunan punya pasai la ni...hehee
kalo rajin nk join laaa...=)

Masz Sidek said...[Re perbs]

Join :

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

Adibah Amalina said...[Re perbs]

Join ! Harap menang jugak.. :)

http://amalinaadibah.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

Azza Azman said...[Re perbs]

good luck kpda semua peserta!

ciksusu said...[Re perbs]

http://fadhilahsyuhada.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

join jugak!! :D

hairy said...[Re perbs]

isyaallah ....bab sijil tu waitng suprise...haha...jemput join contest ea..

confdeb said...[Re perbs]

gud luk..:)


http://macammacamcite.blogspot.com/

confdeb said...[Re perbs]

gud luk..:)


http://macammacamcite.blogspot.com/

Nazhirah Mazlan said...[Re perbs]

cuba ! salam perkenalan :D
http://nazhirahmazlan.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

cik marikh said...[Re perbs]

salam..
meh la baca sini pula...=)

http://marikhimars.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

annur hafizah said...[Re perbs]

Salam perkenalan., saye join, sis.
hehe. dah nak closing date bru tergerak nk buat,;)

http://matapenaalsunan.blogspot.com/2012/05/sunan-musafir-contest-yang-sueperbs.html

thx ;)

sudi2 singgah k.

eintan nurfuzie said...[Re perbs]

ala..pe cik en xtau contest ni..cik en peminat RAM..wa!!!terlepas