Aug 16, 2012

Madu-madu ku..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sekejap je masa berlalu.. dah 27 Ramadhan dah.. ada yang masih bekerja, ada juga yang dah start cuti.. macam aku la.. hehe.. tu la tujuan nya .. saje nak bagitahu yang aku tengah bercuti ni.. (dengan nada berlagak.. hehe..) bukan senang nak dapat cuti waktu-waktu macam ni.. nasib lah kerja-kerja aku ada yang tolong cover.. itu pun setiap hari ada je office mate call nak tanya itu ini.. Kalau ada 'private number' call , tak lain dan tak bukan mesti call dari ofis la tu.. apa-apa pun, cuti tetap cuti... luangkan waktu cuti ni dengan benda yang berfaedah..

Macam aku, target cuti ni nak tolong mak dengan persiapan raya.. dah aku sorang je anak dara ..ye dak? uhuk-uhuk... opss.. kakak aku pun anak dara lagi ye.. tapi dia tak sebertuah aku dapat cuti minggu ni.. tapi dia sebenarnya bertuah berganda-ganda sebab dapat cuti seminggu lepas raya okey.. beraya sakan la .. hmmm..

Ok dah.. cerr tengok tajuk entri ni.. Madu-madu ku.. ape tah kaitan nya dengan apa yang aku tulis.. sabar-sabar..  ni baru nak start la ni.. Pernah dengar Madu-madu Cornflake Sueperbs? siapa yang pernah dengar tu nampak bonar menipu nye.. aku baru reka kot perkataan-perkataan ni.. mari sini aku bagitahu.. ni ha Madu-madu Cornflake Sueperbs..

Madu-madu Cornflake..

Untuk mereka yang tak tahu, gambar di atas adalah gambar sejenis kuih raya.. nama sebenar dia Cornflake madu.. suka hati je nak tukar-tukar nama kuih ni kan.. tak pe la.. tukar sikit je. hehe.. bila dah penat buat, harus lah tangkap gambar dan upload.. buat kenang-kenangan gitu.. nampak warna macam meriah kan? walaupun bentuk dia ala-ala tak stabil, tapi rasa dia boleh la tahan.. tak percaya? datang la raya kat rumah.. hehe..

Ok lah... aku nak siap-siap buat kuih lain pulak.. harap-harap jadi la... 



p/s: kalau nak resipi sila google .. ^_*


6 komen SUEPERBS...:

Anum said...[Re perbs]

ermmmmmmmm sedap

cik atie said...[Re perbs]

atie pon dah siap wat biskut ni... :)

Hafizin Jamil said...[Re perbs]

nampak tak sedap je biskut kat atas tu...hahaha

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Anumsedap2..

sue perbs.. said...[Re perbs]

@cik atie o ye ke.. biskut cik atie msti lgi sdap.. huhu

sue perbs.. said...[Re perbs]

@Hafizin Jamil haha,, jeles la tu tk dpt..