Jun 17, 2012

Semak Keputusan Peperiksaan SPA


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Ada siapa-siapa yang ambil pepriksaan PTD Suruhanjaya Perkhidmatan Awam 12 May 2012 hari tu? dah cek keputusan.

Sebenarnya aku baru cek tadi.. terlupa nak cek.. bagi siapa-siapa yang belum cek tak tahu macam mana nak cek boleh pergi link ni..--> SEMAK KEPUTUSAN

Nanti dia akan keluar macam kat bawah ni




LULUS? Tahniah kepada yang lulus. Yang gagal jangan berputus asa. Cuba lagi ye..



suesay : sangat2 tak sangka sebenarnya boleh lulus. Alhamdulillah...



9 komen SUEPERBS...:

BUDAK NAKAL said...[Re perbs]

wah ! tahniah suee :)

sue perbs.. said...[Re perbs]

thankiu.. ^_*

Nafisa81 said...[Re perbs]

pernah sekiali buat xm PTD...adoih mak...abeh xm terus migrain..

ciksusu said...[Re perbs]

wah tahniah sue..;)

Eera Shera said...[Re perbs]

taniah ye ;)

Anonymous said...[Re perbs]

saya blur.
ujian ni untuk apa?

btw, tahniah!



-najmah-

Cik Ziera said...[Re perbs]

aah spa nie mcmna nak daftar..

Hafizin Jamil said...[Re perbs]

baru belajar kak..tak sempat apply lagi..haha

sue perbs.. said...[Re perbs]

ni ujian untuk suruhanjaya perkhidmatan awam jawatan pegawai tadbir diplomatik.. selepas ujian pertama, ada lagi ujian.. ujian pertama ada 5 bhgian .. ada soalan objektif tentang pengetahuan am dan matematik.. bhsa melayu dan english... dan ada 2 esei bm dan bi..

klu nak daftar boleh pergi ke laman web spa..