Mar 31, 2012

Bersukan.. Futsal..


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni dengan eksaited nya aku nak bagitau yang aku join futsal.. haha.. kecoh la.. baru main sekali dah kecoh.. sebenarnya dah banyak kali dah kawan aku ajak join futsal ni.. training nya malam-malam.. dua kali seminggu.. baru semalam aku dapat join..

Yeah.. memang dah lama sangat tak bersukan.. dah kerja ni lagi la tak ter 'SUKAN'.. memandangkan hujung-hujung bulan ni kerja dah semakin kurang, so dapatlah join training dengan diorang.. mulanya segan jugak lah nak join,, first time kot.. entah boleh ke tak tendang bola.. huhu

Penat weh.. tapi best.. lawak pun ada jugak.. ada sorang ni dia dah biasa main bola jaring.. main futsal ni pun dia buat macam bola jaring.. ada pulak tangkap bola pakai tangan .. wahaha.. aku ni pulak asyik tercabut je kasut.. tu lah pakai kasut longgar lagi.. tak ada tali pulak tu nak ikat.. padahnye asyik tersungkur je la kat court tu... sampai berlobang seluar aku kat lutut.. luka dah lutut ni.. dah la pedih bila kena air.. pergi kerja pun terencut encut (betul ke aku eja ni? huh)

Tapi yang aku perasan, esok nya nak pergi kerja memang badan rasa lebih segar .. kalau dah kerja dok aircond hari-hari mana tak lemah badan.. so, rajin-rajin kan lah diri anda bersukan... joging ke, main badminton ke, futsal ke... apa-apa je lah yang boleh keluarkan peluh.. bersenam untuk kesihatan..

Eh jap... aku ada beli jersi secara online.. memang teringin sangat nak beli baju jersi dengan nama sendiri.. akhirnya, dapat jugak satu.. hehe.. jangan jeles..



SUEPERBS


oh ye, kalau ada berminat nak buat jersi dengan nama sendiri boleh order kat Kedai Jersi Online ni.. banyak dah orang beli.. kalau nak order jersi untuk satu team pun boleh..




6 komen SUEPERBS...:

Hackers said...[Re perbs]

wah..bukan main lagi ye...bab order tu..le ke order satu aje?hehehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

boleh aje... pilih je nak mana satu.. hehe

amny said...[Re perbs]

wow ! suka no 8 ek ?? sama la kita :)

sue perbs.. said...[Re perbs]

yeke.. hehe.. same2

bulan bintang said...[Re perbs]

wah.. mahal x? mahal x?

sue perbs.. said...[Re perbs]

harge standard kot.. hehe.. banyak pilihan.. boleh tengok kat page dia