Mar 24, 2012

Kawan kahwin...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ada yang bertanya kenapa lama menyepi... ye.. memang aku susah sangat nak update blog sejak akhir-akhir ni... Komitmen kerja sampaikan tak sempat nak luangkan masa untuk blog sendiri.. balik kerja pun selalu nya malam.. sabtu ahad pun datang ofis jugak.. ni pun kejap lagi nak pegi ofis la ni.. sory sangat-sangat ye...

Hari tu, 11 Mac 2012, dua kawan sekelas aku kawen.. tak sangka dah bergelar suami isteri dah diorang.. aku bila lagi?? wahaha... no komen..


Ikhwan dan Fizah

Dua yang kat belakang tu single lagi weh.. huhu

Kenduri sebelah perempuan kat Perak.. So, aku menumpang rumah kawan yang duduk Perak.. best la jugak jalan-jalan kat Perak.. Sempat pergi Jeti beli ole-ole.. Pergi Taman Botani bagi makan ikan.. lain kali boleh jalan-jalan lagi kat Perak puas-puas.. Ingatkan nak pergi Pangkor tapi tak sempat sebab esoknya dah nak kerja.. Mungkin lain kali kot...

Selalunya kite makan ikan.. kali ni kita bagi ikan makan pulak ye..


Banyak ikan timbul.. besar-besar ikan kat Taman Botani ni..




Memang seronok bila tengok kawan-kawan dah kawin kan? Sekejap je rasa masa berlalu.. Kepada Ikhwan dan Fizah, semoga perkahwinan korang berkekalan dan bahagia hingga ke akhir hayat... Cepat-cepat dapat Baby ye.. mesti cute.. heheh






9 komen SUEPERBS...:

UniMeOw said...[Re perbs]

slamat pengantin baru...!! :D

sue elax lu,,enjoy zaman muda lu..hehe

sue perbs.. said...[Re perbs]

Wahaha.. Tu la pasal.. Tngh enjoy la ni.. Hehe

teratak hati said...[Re perbs]

sampai masa dan jodohnya kawin jugak nanti..

sue perbs.. said...[Re perbs]

Insyaallah.. amin

lieynanilaz said...[Re perbs]

lepas ni giliran su..hehe.

aleen aiden said...[Re perbs]

canteknya kaler baju dia.. :)

sue perbs.. said...[Re perbs]

@lieynanilaz hehe... lmbt lgi kot

sue perbs.. said...[Re perbs]

@aleen aiden kan... memg cantek..

amny said...[Re perbs]

nak kawen juga ..huhuhu