Nov 8, 2012

Lagu Kisah Hidup..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Masing-masing mesti ada kisah hidup tersendiri.Ada kisah suka ada kisah duka. Kadang-kadang bila dengar lagu-lagu di radio atau di mana saja, terkenang pulak kisah lama. Kisah kegagalan, kejayaan mahupun kepayahan hidup. Selalunya kalau tengok drama ke filem ke mesti ada lagu soundtrack khas untuk cerita tu. Kalau tak ada muzik dalam satu cerita tu rasa macam tak lengkap je. Bila ada lagu, lagi bertambah 'feel' sedih, gembira, marah dan pelbagai emosi.. termasuk lah cerita seram pun mesti ada bunyi-bunyi efek untuk menghidupkan cerita tu..

Okeyh.. dah panjag lebar pulak intro aku ni.. sebenarnya aku cuma nak share lagu yang kalau aku dengar mesti aku terkenangkan seseorang atau lebih tepat lagi terkenang peristiwa lama.. Nak pos kat FB bahaya .. Hehe.. sebab ramai yang memerhati.. Post kat blog tak pe.. huhuhu

Layan jiwang jap...


Padi- Menanti Sebuah Jawaban..


Element - Cinta Yang lain..



Dewa - Hadapi Dengan Senyuman..


The Rock ft Ahmad Dhani - Munajat Cinta..



5 komen SUEPERBS...:

:: Mrs.Eady :: said...[Re perbs]

layannnn~

Syazana Zainn said...[Re perbs]

setiap lagu ada soul dia :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...[Re perbs]

lagu padi menanti sebuah jawaban - teringat cinte monyet zmn sekolah dulu,haha

lagu dewa hadapi dengan senyuman pulak teringat masa tgh susah/ down dulu de org bg lagu ni utk saye,,

Nasz said...[Re perbs]

terkenang zaman study dulu. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

wisata bakti alam said...[Re perbs]


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)