Jun 10, 2013

8 june 2013.

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Rasanya dah terlalu lama aku tinggalkan blog ni ... bukan tak sayang lagi dengan blog ni..cuma aku tak pandai nak mencuri masa.. buang masa tu tau la.. huhu

Ok lah.. sebenarnya hari ni rasa teringin sangat nak menulis... mengidam sampai termimpi mimpi.. yo lah !!

8 jun? Hari ni kan dah 10 jun .. lembab betul aku nak mengupdate blog..  ok...8 jun hari lahir aku laa.. semakin meningkat umur semakin banyak tangungjawab... emmm...semakin banyak kedengaran soalan ' bila lagi nak kawen?' .. rilek la brader... mak aku pon kawen umo 21 tau ! !... ( abis tu umo aku ni dh berape pulak?ceit ! ).. perasan muda je.. almaklumlah anak bongsu kan..  orang kata anak last ni anak manje... hmmmm... 

Banyak lagi benda yang aku nak buat tapi tak terbuat... benda yang nak beli tak terbeli beli... harap harap tercapai la hasrat aku... 

Yang paling ketara kalau bersembang dengan kawan kawan mesti tak boleh elak bercakap pasal lelaki... tak kira lah boyfren ke tunang ke suami ke... bila tengok semakin ramai kawan kawan sekolah bina masjid , rasa tercabar pon ada... tak laku kot aku ni?... haha... apa - apa pon , kita mestilah percaya pada qada' dan qadar..  setiap yang berlaku pasti ada hikmah nya...sekian saja luahan hati di kala umur mencecah 20++....

Eh jap... hari lahir aku tahun ni aku dapat hadiah tau... kebetulan ada tournament futsal..  first time join, dapat no 2..  dapat pingat perak... walaupun agak sedih sebab tak dapat skor gol hari tu... sekurang - kurang nya aku dapat pengalaman join tournament... kalu selama ni main suka-suka je... friendly pon tak ikut peraturan sebenar..  kali ni baru dapat merasa betapa gugup nya di gelanggang futsal tambahan lagi bila main untuk final...


Ni antara hadiah yang aku dapat... thanks mila, kak nadia,Diyana n kkjfc untuk hadiah ni...